МАШИНА ЗА СОРТИРАНЕ

SortingMachine SortingMachine_scheme

Excell 308 Плюс Моделът с изключително прецизно калибриране и почистване

Код на машината: 308

"Машината за сортиране с най-голям капацитет в света", Excell 308 може да калибрира и чисти различни видове зърнени, бобови култури и семена. Тя осигурява отлична ефективност при параметър чистота. Сравнявайки Excell 308 с моделите Excell 310 и 320, разликата се вижда добре. Калибрирането и почистване с Excell 308 е по-висококачествено и с по-големи възможности за аспирация, която е на две нива. Ситовата площ е формирана на няколко нива и покрива 34,3 кв.м.

Принцип на работа

  • Продуктът се доставя в машината чрез елеватор, който осигуряване нормалното захранване и подаване на входа. Плавността на подаването на продукта може лесно да се настрои от контролния панел. Голямата ситовата площ позволява равномерното разпределение на продукта по време на целия процес.
  • Равномерното разпределение на продукта играе важна роля в системата за контрол на прах и частици и е идеално решение за предотвратяване на нараняване на семената. Благодарение на плавното отденянето на продукта в бункери и липсата на запушвания, максимална ефективност се постига от машината.
  • Има специален корпус с пластмасови топчета, които поддържат ниски температури дори при максимално ниво на чистота. Тази мощна структура работи успешно и показва отлични резултати дори и за най-трудните за чистене продукти.
  • Маломерните семената се преместват в отделни бункери. Въздушният поток с компресиран въздух в основния продукт премахва маломерните семки, прах, люспа и други примеси.
  • Благодарение на въздушния амортисьор не само лека отсевка, полупразни семки и прах се отстраняват, но също и тежки примеси. Ръчни настройки могат да се извършват в съответствие с вида на продукта.
Обратно 

ГАЛЕРИЯ

<>